Kismama fotózás


Egy nő és egy pár életében nagyon különleges időszak a várandósság, hiszen a nőből Anya lesz, a párból pedig Család.

Emiatt törekszem minél meghittebb, letisztultabb fotókra, amely bemutatja ezt a varázslatos időszakot.

A kismamafotózás legjobb időszaka a 28-34. hét között van, amikor már kialakult a pocak formája, de még a fotózásra is élvezettel és örömmel tekintesz, nem pedig kényelmetlen időtöltésként. Ha mégis elfáradnál, tartunk egy rövid tea szünetet :)

A kismama fotózást 3 féle csomagajánlat közül választhatod ki, a mini egyedüli fotózástól kezdve!


Ha szeretnéd, biztosítok számodra ruhákat és kiegészítőket, emiatt nem kell aggódnod! Több, mint 40 fajta kismama ruhával várlak Téged, így biztosan találsz kedvedre valót :) Ha kíváncsi vagy, milyen szépségek várnak, kérd a linket és megmutatom őket!


Amit Nektek kell biztosítanotok a ruháim használatához:

  • Testszínű és fekete melltartó, csipke és minta nélkül, ha lehet lecsatolható pánttal
  • Lézervágott, minta és csipkementes bugyi.
  • Neked és Párodnak is tisztított! talpú, stílusotokhoz illő cipők. A "nagy" ruháim mellé Apának bőrcipőt + lehetőség szerint egy színű inget hozzatok. 
  • Ha hordasz ékszert, mindenképp hozz néhány darabot, de néhány nyaklánccal én is fel tudom dobni a kinézett szetted. 
  • A fotózásra kérlek olyan külsővel jelenjetek meg (frissen mosott, beszárított haj, smink, manikűr, hajfestés), amit szeretnétek viszont látni a fotókon!

  • Fontos, hogy harmonizáljon a ruházatotok a fotózás során, és hogy olyan szetteket válasszatok, amit évek múlva is örömmel néztek vissza. Kérlek próbáljátok a ruhákat úgy összeválogatni, hogy stílusban, textúrában, árnyalatokban jól mutassanak együtt. Kerüljétek a nagy logós, feliratos, mesefigurás darabokat. Ezek utólagos retusálása nem a csomag része.

  • Az alapretus tartalma: Az alap színkorrekció és vágás. Az apróbb bőrhibák elfedése, a háttérbe belógó zavaró elemek eltüntetése. Testkép módosítás, utólagos ruhavasalás/ruha korrekció, stb. nem tartalmazza az alapretust. Alapretuson felüli módosítások díja 10.000ft/óra a csomag árán felül.