Oktatások / Workshopok

“A legszebb, leghálásabb feladat, amit el lehet képzelni. Egy apró élet dokumentálása minden fáradtságot megér :) Velem megtanulhatod az újszülött fotózás rejtelmeit, a wrapelést, mit hogyan érdemes a fotózás közben. Kiadom a műhelytitkokat, hogy könnyebben vedd az akadályokat ebben a szép szakmában, mint anno Én ;) Kizárólag 1:1-es oktatást vállalok, így a Te igényeidhez, kérdéseidhez igazodom! Részletekért kérlek keress emailben!”

—Újszülött fotózás 1:1

“Ki szeretnél mozdulni az automata mód világából? Ha szeretnéd megtanulni mit miért csinálsz a fényképeződdel, de szeretnéd közérthető nyelven (avagy Diósan vagy szőkenősen) megtanulni ezt, keress bátran. Igyekszem gyakorlatban is használható tudást adni egy finom kávé mellett a stúdiómban, ahol az alapok mellett megnézheted hogy működik a vaku, mi a különbség ha természetes fénynél fotózol. Miért mozdul be egy kép? Miért mosódik el a háttér? Miért lesz egy kép zajos? Minden kérdésre választ kapsz!”

—Fotózás alapjai

“Gyönyörű ága ez is a fotózásnak. Egy Kismamánál teljesen más dolgokra kell figyelni, mint egy portrénál vagy glamournál. A gömbölyödő pocak mellett a meghittség vagy épp vagányság hangsúlyozása is épp oly fontos! A nálam készülő fotók minimál stílusúak, így ha meg szeretnéd tanulni, szeretettel várlak egy egész napos oktatásra.”

—Kismama fotózás