top of page

Kismama fotózás

Egy nő, és egy pár életében nagyon különleges időszak a várandósság, hiszen a nőből Anya lesz, a párból pedig Család.

Emiatt törekszem minél meghittebb, letisztultabb fotókra, amely bemutatja ezt a varázslatos időszakot.

A kismamafotózás legjobb időszaka a 28-34. hét között van, amikor már kialakult a pocak formája, de még a fotózásra is élvezettel és örömmel tekintesz, nem pedig kényelmetlen időtöltésként. Ha mégis elfáradnál, tartunk egy rövid tea szünetet :)

A kismama fotózást 3 féle csomagajánlat közül választhatod ki, a mini egyedüli fotózástól kezdve. 

Rengeteg időt fordítok a digitális utómunkára,. A galériát digitálisan kapod meg a fotózás után 3-4 héttel. Az elkészült képek mellé egyetlen csomagban sem adom át a nyers fotókat!

Ha szeretnéd, biztosítok számodra ruhákat és kiegészítőket, emiatt nem kell aggódnod! Több, mint 40 fajta kismama ruhával várlak Téged, így biztosan találsz kedvedre valót :) Ha kíváncsi vagy, milyen szépségek várnak, kérd a linket és megmutatom őket!


Amit Nektek kell biztosítanotok a ruháim használatához:

  • Testszínű és fekete melltartó, csipke és minta nélkül, ha lehet lecsatolható pánttal

  • Lézervágott, minta és csipkementes bugyi.

  • Neked és Párodnak is tisztított! talpú, stílusotokhoz illő cipők. A nagy ruháim mellé Apának bőrcipőt + lehetőség szerint egy színű inget hozzatok. 

  • Ha hordasz ékszert, mindenképp hozz néhány darabot, de néhány nyaklánccal én is fel tudom dobni a kinézett szetted. 

  • A fotózásra kérlek olyan külsővel jelenjetek meg (frissen mosott, beszárított haj, smink, manikűr, hajfestés), amit szeretnétek viszont látni a fotókon. Utólag sajnos NEM tudok sem sminkelni/kozmetikázni, sem fodrászkodni, sem plasztikai műtétet elvégezni. 

  • Fontos, hogy harmonizáljon a ruházatotok a fotózás során, és hogy olyan szetteket válasszatok, amit évek múlva is örömmel néztek vissza. Kérlek próbáljátok a ruhákat úgy összeválogatni, hogy stílusban, textúrában, árnyalatokban jól mutassanak együtt. Kerüljétek a nagy logós, feliratos, mesefigurás darabokat. Ezek utólagos retusálása nem a csomag része, ha lehetséges is, plusz 3000ft/kép áron. 

  • Az alapretus tartalma: Az alap színkorrekció és vágás. Az apróbb bőrhibák elfedése, a háttérbe belógó zavaró elemek eltüntetése. Testkép módosítás, utólagos ruhavasalás/ruha korrekció, stb. nem tartalmazza az alapretust. Alapretuson felüli módosítások díja 3000ft/képenként a csomag árán felül.

Csomagok és Árak

bottom of page