top of page

Újszülött fotózás

Elsőre szerelem volt... A legspecifikusabb része a gyermekfotózásnak, ami a legtöbb türelmet, törődést és kelléktárat is igényli.
Rengeteg, a kicsik számára készített pihe-puha ruhácskával, sapkával, fejpánttal várlak Titeket, így ha hozzám készültök, emiatt ne aggódjatok. Csak nyugodtságra és némi türelemre lesz szükségetek!

A babákat általában a 4 - 21 napos kor között fotózom, viszont az alapelv az: minél előbb, annál jobb.
Az első 10 napban még könnyedén mozgathatóak a kicsik magzati, gömbölyödő pózokban, anélkül hogy megzavarnánk vagy felébresztenénk őket.
Ha véletlen kicsúsznánk az első néhány napból, 2-4 hetes kor között még a gombócos, kellékes fotókat elkészíthetjük, hiszen visszahozzuk a becsomagolás közben az anyaméh biztonságát. 
A lifestyle (életszerű) stílusban elkészített képeket az első 2 hónapban is lehetséges elkészíteni, viszont ezek kellékek és direkt pózoktól mentes beállítások, kérlek vegyétek figyelembe! Ezeknél a baba ébren is lehet, összebújtok, szeretgetitek, csak természetesen.
A fotózás közben törekszem a nyugodt körülmények megteremétésére.

A fotózás, ill. nálam eltöltött idő 3 - 4 óra is lehet, hiszen teljes mértékben igazodunk a kicsi igényeihez - etetéssel, pellus cserével, Anya ölelésével. Nem siettetek semmit, a nyugalmuk és a biztonságuk a legfontosabb.

Csomagok és Árak

bottom of page